Průmyslové vysavače

Produkty
Průmyslové vysavače Moderní výkonné průmyslové vysavače s veškerou možnou výbavou, pro vysávání téměř všech možných nečistot.

S výběrem Vašeho nového vysavače Vám rádi pomůžeme na tel. 603 165 979. Po domluvě je možné jejich praktické předvedení.

Ať už máte malý či velký problém s vysáváním nečistot, máme pro Vás řešení. V naší nabídce je zastoupeno velké množství modelů průmyslových vysavačů s příslušenstvím, které vyřeší Váš problém úklidem téměř jakýchkoliv nečistot. Hledáte-li průmyslový vysavač pro běžné vysávání suchých nebo mokrých nečistot, nebo speciální a robustní průmyslový vysavač pro nasazení v průmyslu, rádi Vám s výběrem Vašeho nového pomůžeme. Naše firma Kränzle spol. s r.o., která působí na Českém trhu již 24 let, si získala s těmito kvalitními průmyslovými vysavači tisíce spokojených zákazníků. Jedná se o průmyslové vysavače značek Soteco, Columbus, Coynco, Krahnen, Kränzle Ventos, Numatic a Kiekens, které zastupujeme na Českém trhu již řadu let.

Průmyslové vysavače Soteco jsou odolné a robustní průmyslové vysavače pro suché nebo mokré vysávání hrubých, jemných nebo extra jemných nečistot v běžném nebo výbušném prostředí. Obsahují výkonné sací turbíny na jednofázový nebo třífázový proud. Jsou schopny vysávat i horké a žhavé nebo škodlivé nečistoty. V nabídce jsou elektrické a bateriové varianty průmyslových vysavačů vybavených Cyklonem pro odloučení velice jemného prachu, funkcí Telecontrol pro ovládání vysavače elektrickým ručním nářadím s odsáváním,  vysoce účinnými HEPA filtry, klepači filtrů, vysávači popela nebo funkcí Flowmix, která zvýší sací výkon na 380mBar. Komerční průmyslové vysavače Soteco jsou dodávány včetně potřebného praktického příslušenství. Příslušenství Soteco pokrývá potřebu příslušenství k vysavačům o průměru od 30 do 70mm.

Průmyslové vysavače Columbus jsou výkonné elektrické průmyslové vysavače s dvěma nebo třemi nezávisle ovladatelnými turbínami pro suché a mokré vysávání běžných nebo jemných nečistot. Mají objemné plastové nebo ocelové nádrže s nerezovou úpravou, které jsou na podvozku. Každý model je vybaven sadou příslušenství. Další výbavou mohou být speciální HEPA filtry a jednotka Cyklonovým odlučovačem jemných nečistot, předřadné lišty pro suché nebo mokré sání, hadice v metráži, hubicemi  nebo dalším potřebným příslušenstvím.

Průmyslové vysavače Coynco jsou robustní průmyslové vysavače na elektrický proud nebo stlačený vzduch (u variant pro výbušné prostředí), určené především do průmyslu a pro těžké nasazení. K dispozici jsou také modely pro použití k myčce nebo čerpací stanici, vybavené mincovníkem. Vysávají suché, mokré, jemné, horké, žhavé, hořlavé nebo škodlivé nečistoty. Vybaveny jsou HEPA filtry, klepačem filtru, v provedení ATEX zóna 22. Z příslušenství jmenujme předřadné separační nádoby, textilní filtrační vak, filtr pro nebezpečný prach, vybavení ATEX zóna 21, HEPA filtr, předřadné lišty, podlahové štěrbinové hubice, kruhový kartáč, antistatické spojky, hadice, koncovky, rozdvojky, rychlospojky, polyuretanové, olejiodolné, antistatické, horkuodolné a mechanicky odolné hadice, antistatické hadice pro stlačený vzduch a další příslušenství.

Průmyslové vysavače Krahnen jsou robustní průmyslové vysavače i do výbušného prostředí s elektrickým pohonem , nebo s pohonem na stlačený vzduch, pro suché a mokré vysávání jemných, horkých, žhavých a hořlavých nečistot a tekutin. HEPA filtry, klepače filtru, ATEX zóna 22. Nejen pro chemický, farmaceutický, petrochemický průmysl.

Profesionální průmyslové vysavače Kränzle Ventos pro vysávání nečistot v kapalném i suchém stavu s optimálně využitelným objemem nádrže, elektronickou kontrolou hladiny, dobrou stabilitou a filtračními elementy z netkané textílie PES. Včetně plynulé regulace výkonu sací turbíny a přístrojové elektrozásuvky pro elektronářadí. Použitelné jsou pro domácnosti, firmy a řemeslníky.