Soteco - průmyslové vysavače na suché sání

Soteco
Vysavač ~230 V Sucho
Soteco - průmyslové vysavače na suché sání Komerční průmyslové vysavače Soteco pro suché sání. V nabídce jsou vysavače tiché, s řízením TeleControl, s odlučovačem velmi jemných nečistot Cyclon, vysavače pro velice čisté prostory Hospital, vysavače ručním, nebo s automatickým klepačem filtru, vysavače k vysávání žhavých nebo horkých nečistot a vysavače s HEPA filtry.

Obrázky produktů

Soteco Leo

Malý, výkonný a tichý vysavač pro domácí i komerční použití. V ceně vysavače je veškeré potřebné příslušenství.

Soteco Nevada203 small

Malý jednomotorový průmyslový vysavač na podvozku na suché nečistoty, vybavený nádobou s antikorozní úpravou. V ceně vysavače je veškeré potřebné příslušenství.

Soteco Justo

Profesionální jednomotorový průmyslový vysavač na podvozku, určený pro vysávání velmi jemných nečistot, vybavený cyklonovým filtrem, mikrofiltrem a nádobou s antikorozní úpravou. Vysavač je navíc možné ovládat pomocí ručního nářadí pomocí funkce TELE-CONTROL.

Soteco Hospital

Vysavač určený pro provoz v místech s požadovanou vysokou čistotou vzduchu. Jako jsou například počítačové sály, výzkumné laboratoře a zdravotnická zařízení.

Soteco Nevada V 633 M

Profesionální třímotorový průmyslový vysavač na kovovém podvozku na suché nečistoty, vybavený nádobou s antikorozní úpravou a polocyklonovým odlučovačem pro vysávání jemných nečistot. V ceně vysavače je veškeré potřebné příslušenství.

Soteco Mec Shake 503 D TC A

Profesionální průmyslový vysavač na vysávání jemných, suchých nečistot, vybavený patronovým filtrem s automatickým nebo manuálním oklepem a funkcí telecontrol pro ovládání vysavače pomocí jiného spotřebiče. K vysavači je dodáváno kompletní příslušenství.

Soteco Volcan

Speciální profesionální jednomotorový vysavač na podvozku, určený k vysávání žhavých nebo horkých nečistot, maximálně do teploty 120 °C. Vhodný pro vysávání nečistot z pecí.

Soteco Nevada Cyclon

Profesionální třímotorový průmyslový vysavač na podvozku na suché vysávání velmi jemných nečistot jako např. práškových barev, mletého koření apod., vybavený nádobou s antikorozní úpravou a cyklonovým odlučovačem. V ceně vysavače je veškeré potřebné příslušenství, včetně HEPA filtru.

 

Další informace a parametry průmyslových vysavačů naleznete v našem eshopu.

S výběrem vhodného průmyslového vysavače Soteco Vám rádi pomůžeme.

Volejte kdykoliv tel. 603 165 979.